Kennismaken

Na vele jaren gewerkt te hebben in diverse administratieve functies heb ik op 50-jarige leeftijd besloten de overstap te maken naar een ander werkveld.

Ik was al jarenlang geboeid door regelgeving en financiën. In de privésfeer werd ik regelmatig ingeschakeld om mensen te helpen bij het in kaart brengen van inkomsten en uitgaven, het doen van een belastingaangifte of het afhandelen van een nalatenschap. Daarnaast heb ik een dienstverlenende instelling; ik werk graag voor mensen en met mensen. Het gevoel iets voor een ander te kunnen betekenen was ik bij mijn werkzaamheden als directiesecretaresse binnen een grote organisatie grotendeels kwijtgeraakt.

– meer informatie

Missie en visie

Budgetbeheer Ommoord wil een lokale, toonaangevende onderneming zijn in het ondersteuning bieden aan mensen die door omstandigheden (tijdelijk) niet in staat zijn zelf hun administratie en financiën te beheren. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan het welbevinden van mensen die zelf de kennis en vaardigheden daarvoor missen. Door deze zorg uit handen te nemen creëren wij een stabiele financiële situatie, wat rust brengt in het leven van de cliënt.

– meer informatie